• Gratis verzenden vanaf € 75,-
 • Levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen
Doterra home » Supplementen

Supplementen van Doterra


Over het nut van supplementen van doterra wordt al heel lang gediscussieerd.  Want, zegt men, wanneer je er een gezond voedingspatroon op na houdt heb je een aanvulling van supplementen niet nodig.  

Uiteraard is het belangrijk dat je zorgt voor een gezond voedingspatroon.  Dat is absoluut de belangrijkste basis.  Een gezond voedingspatroon zorgt er namelijk voor dat de natuurlijke processen in je lichaam optimaal blijven werken.  Denk bijvoorbeeld aan een gezonde spijsvertering. Of een stabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast zorgt een gezonde voeding ervoor dat je lekker in je vel zit en het verouderingspatroon vertraagt.

In dit artikel vind je enkele redenen waarom het toch nodig kan zijn om je lichaam hierbij te ondersteunen met supplementen.  Het heeft alles te maken met de wereld en de maatschappij waarin wij leven.

 • Ervaar je regelmatig stress? Te veel druk, overmatig sporten, ongezond eten, te weinig slaap, te druk? Dit zijn allemaal situaties waarin het lichaam stress voelt. Wanneer stress ontstaat wordt het parasympatisch zenuwstelsel getriggerd. Er worden allerlei processen in je lichaam in gang gezet. Het doel hiervan is dat je lichaam zich klaar maakt om te vechten of te vluchten.  Dit is een automatisch proces.  Je hebt hier geen invloed op.  Wanneer je lichaam onder continue stress staat ervaar je Chronische stress.  Je lichaam bevindt zich continue in deze vecht/vlucht reactie.  Tal van processen werken continue  door en zorgen voor een grote vraag naar neurotransmitters als Cortisol, adrenaline, dopamine en serotonine.  Om deze neurotransmitters aan te maken zijn vitaminen en minderalen nodig.  Een extra aanvulling van vitaminen en mineralen in tijden van stress is dan heel belangrijk.
 • Met de toename van de wereldbevolking groeit ook de vraag naar groente en fruit. Er moet steeds meer verbouwd worden. Raakt de grond niet uitgeput? In hoeverre kunnen we deze uitputting goed aanvullen met mest? Daarnaast worden de gewassen ook aangepast omdat ze groter, mooier en sterker moeten zijn.  Heeft dat geen invloed op de vitaminen en mineralen van de gewassen?
 • In de maatschappij waarin wij leven is gezond eten niet altijd mogelijk. Hoe graag we ook dagelijks met verse voeding aan de gang gaan is dit niet altijd haalbaar.  Even een snelle hap, of een maaltijd overslaan kan dan een oplossing zijn. En soms moet je je gewoon ook eens even lekker kunnen laten gaan.  Zonder dat je je daar al te veel zorgen over hoeft te maken.

Kijk, voordat je de supplementen van Doterra gaat gebruiken eens heel kritisch naar je persoonlijke situatie.  Hoe is het gesteld met je energielevel, je huid, je haar, je nagels?  Ben je na een nacht slapen volledig uitgerust? Voel je je de hele dag vol energie? Heb je zin in nieuwe uitdagingen of kun je niet wachten tot je thuis bent en op de bank kunt ploffen?

essentiele, olie, supplementen, supplementen vrouwen, vitamines, mineralen, supplementen vrouwen, supplementen kinderen, supplementen mannen, gezondheid botten, calcium, antioxidanten, omega

Behoud of optimaliseer je gezondheid met de supplementen van Doterra.  

 

 • De Life Long Vitility Pack van Doterra is een van de meest populaire producten. De combinatie van deze supplementen zorgen voor een complete basis voor een gezond leven.
 • De Phytoestrogen, Bone Nutrient Lifetime Complex zijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld voor gezonde botten en om de ongemakken van PMS en de overgang te helpen verminderen.
 • DDR Prime Cellular Complex biedt het lichaam antioxiderende ondersteuning.
 • DigestZen helpt bij de spijsvertering en helpt maagklachten te verachten en de spijsvertering gezond te houden.
 • TerraZyme Complex bevat een verscheidenheid aan voedingsenzymen die helpen bij de vertering van eiwitten, complexe koolhydraten, vetten, suikers en vezels. Dit supplement bevat enzymen waarvan vaak een tekort is in gekookt, verwerkt en met conserveermiddel beladen voedsel.
 • Deep Blue Polyphenol. Dit supplement geeft een rustgevende ondersteuning aan het lichaam. Het heeft een kalmerende rol bij overbelaste spieren en gewrichten.
 • Serenity Restful Complex. Dit supplement bevat een mix van rustgevende essentiële oliën die een goede nachtrust ondersteunen.

"Merk je dat je steeds meer producten van DōTERRA gaat gebruiken en dat je gezin en omgeving ook geïnteresseerd raakt?  Dan is het interessant om de stap te gaan maken naar een Whole Sale Customer account.  Bestel dan alle producten met maar liefst 25% korting en door het sparen van punten kun je nog meer korting krijgen"