• Gratis verzenden vanaf € 75,-
  • Levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen
Doterra home » Persoonlijke verzorging

Lichaamsverzorging Doterra

Niet alles wat je in de winkel kunt kopen is per definitie goed voor je lichaam. Dat geldt bijvoorbeeld voor de producten die je in de supermarkt koopt. Aan veel producten worden bepaalde stoffen toegevoegd.  Stoffen die de houdbaarheid, de smaak en de kleur beïnvloeden. Gelukkig wordt men steeds kritischer en wordt er steeds meer aandacht aan besteed .  Gezonde voeding krijgt steeds meer aandacht.

Maar hoe kritisch zijn wij als het gaat om de verzorging van je huid? Kijken we wel eens bij het kopje ingrediënten op de verpakking? Daarbij zijn deze ingrediënten voor de meeste van ons niet te begrijpen.  

Alles wat we op onze huid smeren wordt opgenomen door het lichaam.  Het is dan ook van belang dat wat je op je huid smeert goed voor je is.  Lichaamsverzorging is dan ook veel meer dan een gladde huid en minder rimpeltjes. Lichaamsverzorging is je lichaam verzorgen van binnen en van buiten.

Doterra zou Doterra niet zijn als zij hier geen aandacht aan zouden schenken. Alle huidverzorgingsproducten van Doterra zijn gemaakt van natuurlijke extracten.  Geen parfum of kleurstoffen die het product zijn glans moet geven.   

Natuurlijke extracten, vitaminen en geavanceerde technologieën zorgen voor een product dat de huid, reinigt, verzorgd en/of hydrateert. Tekenen van veroudering verminderen en de huid voelt zijdezacht.

De gebruikte essentiële oliën hebben daarnaast nog een effect op je humeur.  Voel de verkwikkende of ontspannen eigenschappen van de van Spa producten van Doterra.  Begin je dat fris en opgewekt of eindig je dag heerlijk ontspannen. 

essentiele, olie, supplementen, supplementen vrouwen, vitamines, mineralen, supplementen vrouwen, supplementen kinderen, supplementen mannen, gezondheid botten, calcium, antioxidanten, omega