• Gratis verzenden vanaf € 75,-
  • Levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen
Doterra home » Mijn verhaal

Mijn verhaal 

Loop jij vaak aan je gevoel voorbij?

Als je niet weet wat ik bedoel dan is het antwoord hoogstwaarschijnlijk ja. 

Als eigenaresse van een Yogastudio kom ik dagelijks in contact met mensen die dit allemaal herkennen.  Zo ver verwijderd van hun gevoel en dus ook van hun lichaam.  

We leven in een maatschappij waarin veel van je verlangt wordt.  Een maatschappij waarin we ook nog voldoende aandacht en tijd voor het gezin, vrienden en uitjes willen hebben. 

We blijven maar rondrennen om die eeuwige druk het hoofd te kunnen bieden. We zijn met het ene bezig en in gedachten zijn we al bij het volgende.  En daar gaat het mis. Hier lopen we volledig aan onszelf en ons gevoel voorbij. 

We onderdrukken klachten door te grijpen naar pijnstillers. Makkelijk, goedkoop en misschien wel het allerbelangrijkste, we kunnen direct door!  Dat het lichaam ons iets wil vertellen komt niet in ons op.  Dat komt pas wanneer de klachten dermate ernstig zijn dat we er gewoonweg niet meer omheen kunnen.

En ook ik heb dat punt een aantal jaren geleden bereikt.  Om achteraf te bedenken dat er signalen genoeg zijn geweest.  Daar kan ik nu helaas niets meer aan veranderen.  Een harde wijze les en een goed moment om het roer drastisch om te gooien.

Yoga kwam op mijn pad en heeft het contact met mezelf hersteld.  Dat wilde ik graag delen en heb het bedrijfsleven gedeeltelijk vaarwel gezegd.  Na het volgen van een opleiding heb ik mijn eigen yogastudio geopend.  Een plek waar ik juist wil laten zien dat Yoga niet zweverig is en dat het juist van hele grote waarde kan zijn.  

Datzelfde geldt voor de verzorging van je lichaam.  Hoe ga je om met de alledaagse kwaaltjes. Voor ieder kwaaltje is tegenwoordig wel een pilletje. Bedenken waarom de kwaal er is doen we niet meer.  Iedere paracetamol die je neemt is een belasting voor je lichaam en is symptoombestrijding.  Alles wat je op je huid smeert wordt door je lichaam opgenomen. Weet jij precies wat je op je huid smeert? Een hoop producten die je gebruikt zijn gemaakt van een synthetische vorm van het product uit de natuur.  Goedkoop te produceren en van groot commercieel belang.

Gelukkig wordt men zich hier steeds meer van bewust en wordt er steeds meer gekozen voor de natuurlijke varianten.  Dat geldt voor essentiële oliën, huidverzorging, wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en supplementen.

Door mezelf in de materie te verdiepen kon ik de producten van Doterra heel gericht inzetten. En het helpt!  En dat wil ik graag delen.

Met een beetje geduld, inzet en liefde voor jezelf kom je namelijk heel ver. 

Zorg goed voor jezelf.  Er is er maar een van......  

 

Liefs Yvanca