• Gratis verzenden vanaf € 75,-
  • Levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen
Doterra home » Essentiele olie » Doterra OnGuard

Doterra OnGuard beschermende mix


Doterra OnGuard Essentiele Olie 15 ml


De Doterra OnGuard is een van de meest populaire essentiele oliemixen van Doterra.  De verkwikkende geur van kaneel en sinaasappel wordt door velen gewaardeerd.  De Doterra OnGuard serie kun je aromatisch toepassen, innemen of gebruiken als schoonmaakmiddel.  De Doterra OnGuard beschermt je tegen seizoensinvloeden.  De olie mix bestaat uit 5 verschillende essentiele olien.  De Doterra Cinnamon/Kaneel essentiele olie staat bekend om zijn ondersteunende eigenschappen voor het immuunsysteem en daarnaast zorgt deze essentiele olie voor een frisse adem.  Wild Orange en Clove/Kruidnagel hebben een sterk antioxiderende werking en ondersteunen de functie van het immuunsysteem. De frisse geur van de Doterra Wild Orange zorgt voor een verwikkend en opgewekt gevoel.  Doterra Eucalyptus en Doterra Rozemarijn ondersteunen een gezond ademhalingssysteem en geven je energie. De combinatie van deze oliën maakt het een krachtige beschermende mix. 

Doterra OnGuard Beadlets ( 125 stuks)


Deze beadlets bevat een kleine hoeveelheid van de OnGuard Essentiele Olie mix. De Doterra Beadlets zijn door het hele gezin veilig te gebruiken en door de handige verpakking overal mee naar toe te nemen.

Ondersteun je immuunsysteem met de kleine pareltjes door ze heel in te slikken. 

Laat de pareltjes oplossen in je mond voor een frisse adem.

 

Dit product is niet geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.

 

Doterra OnGuard Purifying Mist 


Doterra OnGuard Purifying Mist desinfecteert voor 99.9 % je handen. Vanwege de hydraterende ingrediënten droogt de huid, zoals andere producten, niet uit.  

Door het gebruik van de Essentiele Oliën uit de OnGuard blend ruikt de mist ook nog eens heerlijk.  Geen nare alcohollucht maar de aroma van o.a.  Sinaalsappel en Kaneel.  

Behalve deze fijne geur zorgt de Essentiele olie, door de aanwezigheid van Citrus, voor een opbeurend en verfrissend effect. 

 

 

Doterra OnGuard Pastilles


Hoe handig deze keelpastilles waarin de Essentiele Olie van Doterra OnGuard verwerkt is. 

Naast de verzachtende werking voor een droge en schrale keel helpen deze pastilles ook de afweer van het lichaam te versterken. 

De Pastilles van Doterra smaken ook nog eens erg lekker en zijn gemaakt zonder toevoeging van kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

 

Doterra OnGuard Cleaner


De Doterra OnGuard reiniger is speciaal ontworpen om je huis op een natuurlijke manier te reinigen.

De toevoeging van de Doterra OnGuard beschermende mix biedt bescherming tegen bacteriën en laat je huis lekker fris ruiken.

Voeg het Doterra OnGuard schoonmaakmiddel toe aan het schoonmaakwater of verwerk het in een spray zodat je continue de mogelijkheid hebt oppervlaktes snel te reinigen.  

Het product is erg zuinig in gebruik zodat je lang plezier hebt van het product.

 

 

Doterra OnGuard Tandpasta


Doterra OnGuard Natural Whitening Tandpasta is fluoridevrij en een natuurlijk product. De tandpasta reinigt je tanden, verminderd tandplak en maken de tanden witter met een zacht polijstmiddel. 

De Doterra essentiele Olieen pepermunt en wintergroen en de natuurlijke zoetstof xylitol, zijn toegevoegd aan deze tanpasta. In combinatie met de Doterra Essentiele oliën van OnGuard creëer je een heerlijke kanteel muntsmaak die de adem verfrist

De Doterra Essentiele Olie Mirre werkt verzachtend voor de mond, tandvlees en keel. 

De Tandpasta is ook als voordeelpakket van 3 te verkrijgen. 


"Merk je dat je regelmatig producten van DōTERRA gaat gebruiken en dat je gezin en omgeving ook geïnteresseerd raakt?  Dan is het interessant om de stap te gaan maken naar een Whole Sale Customer account.  Bestel dan alle producten met maar liefst 25% korting. Door het sparen van punten kun je nog meer korting krijgen. Je hoeft hiervoor geen minimale maandelijkse orders te plaatsen. Gewoon bestellen naar behoefte en dat met 25% korting."