• Gratis verzenden vanaf € 75,-
  • Levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen
Doterra home » Essentiele olie » Diffusers Doterra

Doterra Diffusers                                               


Met een Doterra Diffuser haal je altijd kwaliteit in huis.  Hier vind je alle Doterra diffusers voor elke gewenste ruimte. 

  • De Doterra Petal 2.0 diffuser kun je een ruimte tot 30 m2 benevelen en is daarmee uitermate geschikt voor in de woonkamer of kantoorruimte.  Vanwege zijn nachtlichtfunctie is deze diffuser ook geschikt voor in de slaapkamer.  De Doterra diffuser is in te stellen op 2 en 6 uur continue vernevelen of 12 uur met tussenpozen.  
  • Wil je liever je Doterra diffuser overal mee naar toe kunnen nemen dan is de Pilot Diffuser een uitstekende keuze.  Deze Doterra diffuser is draadloos en met zijn compacte formaat makkelijk overal mee naar toe te nemen.  De  Pilot Diffuser wordt geleverd met een dual-port USB 2.4A auto-adapter zodat je de diffuser zelfs in de auto kunt opladen.  Met deze Doterra diffuser kun je overal genieten van je favoriete Essentiele Olie.  Naast je Yoga mat, op de badkamer, naast je laptop.  Door de handige bijgeleverde tas kun je de diffuser samen met je olies makkelijk meenemen. Ook wanneer je op vakantie gaat. Deze Doterra diffuser heeft ook een aanpasbare duur van vernevelen. 4 uur continue of tot 8 uur met tussenpozen.

 

De werking van een Doterra Diffuser

De beste manier om de essentiële olie te verspreiden is via verneveling (koude lucht) of via ultrasone (water) diffusie. De meeste diffusers die doTERRA aanbiedt zijn ultrasone diffusors, wat betekent dat ze water gebruiken om de olie in de lucht te verspreiden. Om in een ultrasone diffuser te vernevelen, giet je koud leidingwater tot de vul lijn en voeg je minimaal twee druppels of meer toe aan het water. Kies vervolgens de gewenste tijdinstelling en laat deze lopen. Verstuiven in een vernevelingsverspreider is waterloos: neem de dop en opening van uw fles etherische olie en bevestig deze aan de diffuser en kies uw instellingen voor tijd en hoeveelheid tegelijk.

Waarom Essentiele oliën vernevelen in een Doterra Diffuser

Ons reukvermogen is een van onze krachtigste zintuigen. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat sommige geuren positiever in onze geest worden geassocieerd dan andere. Je lichaam bevat meer dan 1.000 receptoren voor reuk dan voor enig ander zintuig. 

Door etherische oliën rechtstreeks in de lucht te brengen ademen we die in. Zo kunnen we het gevoel van onze omgeving beïnvloeden, en, sterker nog, onze eigen emoties. 

Kun je alle essentiële olies vernevelen in een Doterra diffuser?

Bijna alle essentiële oliën kun je vernevelen in een Doterra diffuser.  Voel je je vermoeid kies dan voor een opwekkende essentiële olie zoals Wild Orange of Pepermunt

Voor een ontspannen Yogales kies je een rustgevende essentiële olie zoals Roman Chamomile of Lavendel.  Je kunt ook meerdere essentiële oliën met elkaar mengen. 

Wil je de feestdagen in huis halen vernevel dan bijvoorbeeld  kruidnagel, kaneel, wild orange en Sebirian Fir.

Je huis reinigen kan bijvoorbeeld met Jeneverbes, OnGuard, Lemon, Melaleuca (Tea Tree) of Purify.

Vernevel voor een goede ademhaling een essentiële olie van Den (Fir) of Eucalyptus.

Hoe meer je bekend raakt met de verschillende soorten olie hoe makkelijker het wordt om de juiste mix te maken. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar om je te helpen om een keuze te maken.  "Merk je dat je regelmatig producten van DōTERRA gaat gebruiken en dat je gezin en omgeving ook geïnteresseerd raakt?  Dan is het interessant om de stap te gaan maken naar een Whole Sale Customer account.  Bestel dan alle producten met maar liefst 25% korting. Door het sparen van punten kun je nog meer korting krijgen. Je hoeft hiervoor geen minimale maandelijkse orders te plaatsen. Gewoon bestellen naar behoefte en dat met 25% korting."