• Gratis verzenden vanaf € 75,-
  • Levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen
Doterra home » Blog » Doorbreek oude patronen met Essentiele Olie

Doorbreek oude patronen met Essentiele Olie

Geuren hebben een grote invloed op hoe je je voelt.  Misschien klinkt dat vreemd maar geuren zijn altijd om ons heen.  Vanaf het moment dat je wordt geboren bevind je je in omgevingen met allerlei geuren.  Geuren.......

 

Essentiele olie van doterra, Amsterdam, geuren hebben invloed op je welzijn, supplementen van doterra.  Huidverzorging heeft een dubbele functie, huiverzorging en invloed op humeur,

 

van bijvoorbeeld de natuur, eten of parfum.  Alles om je heen heeft een bepaald aroma. Ze brengen herinneringen naar boven die positief of negatief kunnen zijn.  En samen met deze herinnering volgt een emotie.  Dit kan een positieve emotie zijn maar ook een negatieve emotie zijn zoals angst.  Vervolgens hebben deze emoties weer gevolgen op je gedrag. 

Wist je dat je dergelijke oude patronen kunt doorbreken met behulp van essentiële olie?  

Ervaar je bijvoorbeeld slaapproblemen? Als je gaat slapen weet je het al.  Je bed, je slaapkamer, de geur van je bedlinnen alles heeft inmiddels dezelfde associatie:  Ik kan toch niet slapen.  En inderdaad je zult niet slapen. Door hierin iets te veranderen kun je dit patroon doorbreken.

Een essentiële olie zoals lavendel kun je vernevelen op je slaapkamer.  De ontspannen kwaliteiten van deze olie samen met de geurmoleculen kunnen je helpen een goede slaap te herstellen.  Belangrijk is dat je hier een positieve affirmatie aan hangt.  Als je dit blijft herhalen zul je merken dat de geur alleen je al doet ontspannen en je slaap kan verbeteren.  Oude patronen worden losgelaten en naar de nieuwe kun je iedere avond uitkijken.  Lekker slapen…..

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »