• Gratis verzenden vanaf € 75,-
  • Levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen
Doterra home » Blog » Doterra herfst badritueel

Doterra herfst badritueel

De herfst is een seizoen van veel regen, kou en wind. De verwarming of de kachel gaat weer aan en we zijn weer meer binnenshuis.  Lekker knus op de bank met een dekentje.......

Ontspannen bad met Essentiele olie , essentiele olie van doterra, verzorg je lichaam met de huidverzorgingsproducten van Doterra in Amsterdam, Verzorg je haar met doterra haarverzorging

Door de kou voelen spieren en gewrichten stijver aan. Dat we minder bewegen zorgt ook voor een slechtere doorbloeding. Dat kan de pijn in spieren en gewrichten doen toenemen.

Nu de verwarming weer aanstaat en ramen en deuren gesloten zijn wordt ook onze huid droger. 

Behalve dat extra bewegen en je lekker warm aankleden ons op zulke momenten goed doet, helpt het ook om juist in deze periode van het jaar je lichaam extra te verzorgen.  

De herfst is een periode waarin we ons, net als de natuur, weer wat meer terugtrekken.  Een mooie periode dus voor een ontspannen avondritueel.  Een ritueel waarin ontspanning en verzorging centraal staat. 

Met de producten van Doterra weet je dat je je huid op een natuurlijke wijze goed kunt ondersteunen.  In het bad zorgen de essentiële oliën voor de juiste sfeer en de beleving. De huidverzorgingsproducten van Doterra zorgen voor de juiste hydratatie en verzorging.  

Herfst Avondritueel

 

  • Voeg eens wat Epsom zout toe aan je bad. Epsom zout is puur magnesiumsulfaat en toegevoegd aan een bad ontspant het spieren, gewrichten en je zenuwstelsel.  
  • Voeg je favoriete Essentiele Olie toe aan het Epsom Zout en geniet tijdens het bad van de eigenschappen van de gekozen olie.
  • Voeg bijvoorbeeld de Essentiele Olie Serenity van Doterra toe aan het zou en geniet van de geur en de ontspannen werking.
  • Verzorg je huid na het bad met een goede hydraterende bodylotion zoals de Doterra Spa Hydraterende body mist. De oliemelange wordt gecombineerd met de voedende eigenschappen van kokos, zonnebloem, avocado en passievrucht.  Je huid voelt al na het aanbrengen zijdezacht aan.

 

Het is natuurlijk heerlijk zo’n bad maar voorkom dat je er uren in gaat ronddobberen.  Dit droogt je huid alleen maar uit.  15 tot 20 minuten is meer dan voldoende.

 


«   »